Webwinkel Keurmerk

Wie zijn wij?

Renovlieshetzelf.nl is één van de snelstgroeiende bedrijven gespecialiseerd in wandafwerking voor particulieren en bedrijven.

Voor dat renovlieshetzelf.nl bestond was er alleen renovliesplakkers.nl

Renovliesplakkers.nl heeft al jaren ervaring in het scheuroverbruggend wandafwerken van nieuwbouw en bestaande huizen. Door de ervaringen die daarmee opgedaan zijn, verkopen wij producten van kwaliteit. Wij zijn de enige webshop die Renovlies verkoopt voor aantrekkelijke prijzen en hierbij tips geeft, zodat u dit zelfstandig kunt aanbrengen.

Uw nieuwbouwhuis of bestaand huis van behangklaar tot strakke wanden! Dit kunt u zelf door de goede muurverf en behang te kiezen. Doordat wij al tal van verschillende soorten latex, muurverf en Renovlies hebben getest kunnen wij u adviseren wat kwalitatief goed is. Onze speerpunten zijn prijs-kwaliteit verhouding en een mooi strak eindresultaat.

Op dit renovliesverkooppunt bieden we kwaliteit, dik Renovlies die perfect om hoeken te plakken is, goed dekkende latex, kit die niet crackeleerd en muurverfrollers die een strak resultaat leveren!  Dit kan niet uit de bouwmarkt komen, bespaart op uw nieuwbouwhuis en geeft een perfect eindresultaat. U bent met onze producten en pakketten goedkoper uit en kunt zelf uw wandafwerking van uw nieuwbouwhuis doen, zonder een professional te hoeven in huren.

Het Renovliesverkooppunt van Nederland