Webwinkel Keurmerk

Wie zijn wij?

Sinds 2014 gericht op het plakken van renovlies behang voor particulieren en bedrijven door de ervaringen die daarmee is opgedaan weten wij als vakman welke producten van kwaliteit zijn en welke wat minder.

 

Sinds 2018 staat renovlieshetzelf.nl online met alle artikelen die nodig zijn om renovlies behang aan te brengen. Doordat wij groot inkopen en weten wat kwaliteit is kunnen wij het verkopen voor aantrekkelijke prijzen zodat u het zelfstandig kunt aanbrengen. Wij hebben alle artikelen voor u getest en wij weten wat u nodig heeft.

Uw nieuwbouwhuis of bestaand huis van behangklaar tot strakke wanden! Dit kunt u zelf door de goede muurverf en behang te kiezen. Doordat wij al tal van verschillende soorten latex, muurverf en Renovlies hebben getest kunnen wij u adviseren wat kwalitatief goed is. Onze speerpunten zijn prijs-kwaliteit verhouding en een mooi strak eindresultaat.

Op dit renovliesverkooppunt bieden we kwaliteit, dik Renovlies die perfect om hoeken te plakken is, goed dekkende latex, kit die niet crackeleerd en muurverfrollers die een strak resultaat leveren!  Dit kan niet uit de bouwmarkt komen, bespaart op uw nieuwbouwhuis en geeft een perfect eindresultaat. U bent met onze producten en pakketten goedkoper uit en kunt zelf uw wandafwerking van uw nieuwbouwhuis doen, zonder een professional te hoeven in huren.

 

 

Contact gegevens

Adres

(alleen op afspraak)

Gaanweg 21

4214 KA Vuren

Telefoon nummer

0183 234477

Whatsapp

0183 234477

kvk-nummer

60780983
(BTW-nummer alleen op aanvraag)

Telefonische bereikbaarheid

Ma t/m Vr: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Feestdagen gesloten

De waardering van www.renovlieshetzelf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 173 reviews.